دسته
نظر سنجی
لینکدونی
شرایط لینک
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 163072
تعداد نوشته ها : 177
تعداد نظرات : 81
Rss
طراح قالب
موسسه تبیان

شما میتونید سفارش بدین تا براتون نم بسازم
با عرض سلام خدمت همه دوستان
برای هر تم حداقل به پنج عکس برای موارد زیر نیاز است:

پشت زمینه صفحه اصلی - پشت زمینه صفحه پیامک نویس - دسکتاپ - حالت شناور(این تصویر به صورت شناور بوده و در اکثر موقعیت ها پشت زمینه است) و
Input(Time)

و همچنین در صورت تمایل میتوانید تا نه عکس برای مواردی علاوه بر موارد ذکر شده به شرح زیر بفرستید:
Reply(SMS) - Popup - Activity Menu- پشت زمینه گزینه بیشتر(more)

و ذکر کنید که هر تصویر ارسالی در کدام قسمت قرار گیرد.

4- در صورت تمایل میتوانید یک رینگتون نیز بفرستید تا به عنوان رینگتون پیش فرض تم باشد.

دوستان عزیز عکسها و رینگتون مورد نظر خود را در همین تاپیک آپلود کنید، بنده نیز به نوبت تم ها را در همین تاپیک برای دانلود قرار خواهم داد(ان شاءالله)

#حتما مدل گوشی خود را ذکر کنید#


تبصره: تصاویر و رینگتون های مذهبی در اولویت قرار خواهند گرفت.

در پایان از نظرات و پیشنهادات شما استقبال خواهم کرد.
(از قرار دادن عکسها و رینگتونهایی که خلاف قوانین سایت است بپرهیزید)
با تشکر

فقط کافیه نظر بدین 

دسته ها : تم موبایل
يکشنبه سیزدهم 2 1388
زندگینامه شهید استاد مطهری
12 اردیبهشت، بیست و نهمین سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری است که به همین مناسبت زندگینامه این استاد شهید در پی می آید.
استاد شهید آیت الله مطهری در 13 بهمن 1298 هجری شمسی در فریمان واقع در 75 کیلومتری شهر مقدس مشهد در یک خانواده اصیل روحانی چشم به جهان می‌گشاید. پس از طی دوران طفولیت به مکتب‌خانه رفته و به فراگیری دروس ابتدایی می‌پردازد. 
زندگی و تحصیلات مقدماتی در مشهد 
در سن دوازده سالگی به حوزه علمیه مشهد عزیمت نموده و به تحصیل مقدمات علوم اسلامی اشتغال می‌ورزد. 
عزیمت به قم در دوره دوره رضاخانی 
در سال 1316 علیرغم مبارزه شدید رضاخان با روحانیت و علیرغم مخالفت دوستان و نزدیکان، برای تکمیل تحصیلات خود عازم حوزه علمیه قم می شود در حالی که به تازگی موسس گرانقدر آن آیت الله العظمی حاج شیخ عبدالکریم حائری یزدی دیده از جهان فروبسته و ریاست حوزه را سه تن از مدرسان بزرگ آن آیات عظام سید محمد حجت، سید صدرالدین صدر و سید محمد تقی خوانساری به عهد گرفته‌اند. 
در دوره اقامت پانزده ساله خود در قم از محضر مرحوم آیت الله العظمی بروجردی (در فقه و اصول) و حضرت امام خمینی ( به مدت 12 سال در فلسفه ملاصدرا و عرفان و اخلاق و اصول) و مرحوم علامه سید محمد حسین طباطبائی (در فلسفه : الهیات شفای بوعلی و دروس دیگر) بهره می گیرد. قبل از هجرت آیت الله العظمی بروجردی به قم نیز استاد شهید گاهی به بروجرد می رفته و از محضر ایشان استفاده می کرده است. مولف شهید مدتی نیز از محضر مرحوم آیت الله حاج میرزا علی آقا شیرازی در اخلاق و عرفان بهره های معنوی فراوان برده است. از اساتید دیگر استاد مطهری می‌توان از مرحوم آیت الله سید محمد حجت ( در اصول) و مرحوم آیت الله سید محمد محقق داماد (در فقه) نام برد. وی در مدت اقامت خود در قم علاوه بر تحصیل علم، در امور اجتماعی و سیاسی نیز مشارکت داشته و از جمله با فدائیان اسلام در ارتباط بوده است. در سال 1331 در حالی که از مدرسین معروف و از امیدهای آینده حوزه به شمار می‌رود به تهران مهاجرت می‌کند. در تهران به تدریس در مدرسه مروی و تألیف و سخنرانی‌های تحقیقی می‌پردازد. در سال 1334 اولین جلسه تفسیر انجمن اسلامی دانشجویان توسط استاد مطهری تشکیل می‌گردد. در همان سال تدریس خود در دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه تهران را آغاز می‌کند. در سال‌های 1337 و 1338 که انجمن اسلامی پزشکان تشکیل می‌شود.استاد مطهری از سخنرانان اصلی این انجمن است و در طول سال‌های 1340 تا 1350 سخنران منحصر به فرد این انجمن است که بحث‌های مهمی از ایشان به یادگار مانده است. 
نقش اساسی در قیام پانزده خرداد 
استاد مطهری یاور دائمی امام بوده است به طوری که می‌توان سازماندهی قیام پانزده خرداد در تهران و هماهنگی آن با رهبری امام را مرهون تلاش‌های او و یارانش دانست. در ساعت 1 بعد از نیمه شب روز چهارشنبه پانزده خرداد 1342 به دنبال یک سخنرانی مهیج علیه شخص شاه به وسیله پلیس دستگیر شده و به زندان موقت شهربانی منتقل می شود و به همراه تعدادی از روحانیون تهران زندانی می گردد. پس از 43 روز به دنبال مهاجرت علمای شهرستانها به تهران و فشار مردم، به همراه سایر روحانیون از زندان آزاد می شود. 
رهبری هیاتهای موتلفه اسلامی
پس از تشکیل هیئتهای موتلفه اسلامی، استاد مطهری از سوی امام خمینی همراه چند تن دیگر از شخصیتهای روحانی عهده دار رهبری این هیئت‌ها می‌گردد. پس از ترور حسنعلی منصور نخست وزیر وقت توسط شهید محمد بخارایی کادر رهبری هیئت‌های موتلفه شناسایی و دستگیر می‌شود ولی از آنجا که قاضی پرونده این گروه تحت نظر او بود مدتی در قم نزد استاد تحصیل کرده بود به ایشان پیغام می‌فرستد که حق استادی را به جا آوردم و بدین ترتیب استاد شهید از مهلکه جان سالم بدر می‌برد. در این زمان وی به تألیف کتاب در موضوعات مورد نیاز جامعه و ایراد سخنرانی در دانشگاهها، انجمن اسلامی کردن محتوای نهضت اسلامی پزشکان، مسجد هدایت، مسجد جامع نارمک و غیره ادامه می‌دهد.
تاسیس حسینیه ارشاد
به طور کلی استاد شهید که به یک نهضت اسلامی معتقد بود نه به هر نهضتی، برای اسلامی کردن محتوای نهضت تلاشهای ایدئولوژیک بسیاری نمود و با اقدام به تأسیس حسینیه ارشاد نمود و با کجروی‌ها و انحرافات مبارزه سرسختانه کرد. در سال 1346 به کمک چند تن از دوستان اقدام به تأسیس حسینیه ارشاد نمود به طوری که می توان او را بنیانگذار آن مؤوسسه دانست. ولی پس از مدتی به علت تکروی و کارهای خودسرانه و بدون مشورت یکی از اعضای هیئت مدیره و ممانعت او از اجرای طرح‌های استاد و از جمله ایجاد یک شورای روحانی که کارهای علمی و تبلیغی حسینیه زیر نظر آن شورا باشد سرانجام در سال 1349 علی‌رغم زحمات زیادی که برای آن مؤسسه کشیده بود و علیرغم امید زیادی که به آینده آن بسته بود در حالی که در آن چند سال خون دل زیادی خورده بود از عضویت هیئت مدیره آن مؤسسه استعفا داد و آن را ترک گفت. 
در سال 1348 به خاطر صدور اعلامیه‌ای با امضای ایشان و حضرت علامه طباطبایی و آِیت الله حاج سید ابوالفضل مجتهد زنجانی مبنی بر جمع اعانه برای کمک به آوارگان فلسطینی و اعلام آن طی یک سخنرانی در حسینیه ارشاد دستگیر شد و مدت کوتاهی در زندان تک سلولی به سربرد. از سال 1349 تا 1351 برنامه‌های تبلیغی مسجدالجواد را زیر نظر داشت و غالباً خود سخنران اصلی بود تا اینکه آن مسجد و به دنبال آن حسینیه ارشاد تعطیل گردید و بار دیگر استاد مطهری دستگیر و مدتی در بازداشت قرار گرفت. 
پس از آن استاد شهید سخنرانی‌های خود را در مسجد جاوید و مسجد ارک و غیره ایراد می‌کرد. بعد از مدتی مسجد جاوید نیز تعطیل گردید. در حدود سال 1353 ممنوع المنبر شد و این ممنوعیت تا پیروزی انقلاب اسلامی ادامه داشت. 
مهمترین خدمات استاد شهید 
اما مهمترین خدمات استاد مطهری در طول حیات پر برکتش ارائه ایدئولوژی اصیل اسلامی از طریق درس و سخنرانی و تألیف کتاب است. این امر خصوصاً در سالهای 1351 تا 1357 به خاطر افزایش تبلیغات گروههای چپ و پدید آمدن گروههای مسلمان چپ زده و ظهور پدیده التقاط به اوج خود می‌رسد. گذشته از حضرت امام، استاد مطهری اولین شخصیتی است که به خطر سران سازمان موسوم به «مجاهدین خلق ایران» پی می‌برد و دیگران را از همکاری با این سازمان باز می‌دارد و حتی تغییر ایدئولوژی آنها را پیش بینی می نماید. در این سالها استاد شهید به توصیه حضرت امام مبنی بر تدریس در حوزه علمی قم هفته‌ای دو روز به قم عزیمت نموده و درسهای مهمی در آن حوزه القا می نماید و همزمان در تهران نیز درس‌هایی در منزل و غیره تدریس می‌کند. در سال 1355 به دنبال یک درگیری با یک استاد کمونیست دانشکده الهیات! زودتر از موعد مقرر بازنشسته می‌شود. همچنین در این سالها استاد شهید با همکاری تنی چند از شخصیت‌های روحانی، «جامعه روحانیت مبارز تهران» را بنیان می‌گذارد بدان امید که روحانیت شهرستانها نیز به تدریج چنین سازمانی پیدا کند. 
گرچه ارتباط استاد مطهری با امام خمینی پس از تبعید ایشان از ایران به وسیله نامه و غیره استمرار داشته است ولی در سال 1355 موفق گردید مسافرتی به نجف اشرف نموده و ضمن دیدار با امام خمینی درباره مسائل مهم نهضت و حوزه های علمیه با ایشان مشورت نماید. پس از شهادت آیت الله سید مصطفی خمینی و آغاز دوره جدید نهضت اسلامی، استاد مطهری به طور تمام وقت درخدمت نهضت قرار می گیرد و در تمام مراحل آن نقشی اساسی ایفا می‌نماید. 
مسئولیت کمیته استقبال از امام
در دوران اقامت حضرت امام در پاریس، سفری به آن دیار نموده و در مورد مسائل مهم انقلاب با ایشان گفتگو می کند و در همین سفر امام خمینی ایشان را مسئول تشکیل شورای انقلاب اسلامی می‌نماید. هنگام بازگشت امام خمینی به ایران مسئولیت کمیته استقبال از امام را شخصاً به عهده می‌گیرد و تا پیروزی انقلاب اسلامی و پس از آن همواره در کنار رهبر عظیم الشأن انقلاب اسلامی و مشاوری دلسوز و مورد اعتماد برای ایشان بود تا اینکه در ساعت بیست و دو و بیست دقیقه سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت ماه سال 1358 در تاریکی شب در حالی که از یکی از جلسات فکری سیاسی بیرون آمده بود یا گلوله گروه نادان و جنایتکار فرقان که به مغزش اصابت نمود به شهادت می‌رسد و امام و امت اسلام در حالی که امیدها به آن بزرگمرد بسته بودند در ماتمی عظیم فرو می‌روند.روحش شاد

نثار روح مطهرش صلوات

دسته ها : ویژه - مطالب جالب
شنبه دوازدهم 2 1388
به بهانه روز معلم

 

مکتب واقع بین و واقع گرای اسلام ، اقتصاد را زیربنا نمی داند اما نقش اساسی آن را نیز نادیده نمی گیرد .

( ده گفتار / ص 309)  

شعر فارسی و نثر فارسی در طول دوازده قرن، از مضامین قرآن و حدیث به شدت متأثر بوده است اغلب مضامین عالی عرفانی و موعظه ای فارسی ، تحت تأثیر قرآن و سنت راه تعالی را طی کرده است .

(مجموعه آثار ، ج 14 / ص 581) 

جنبش تنباکو را علمای ایران آغاز کردند و با دخالت زعیم بزرگ مرحوم حاج میرزا حسن شیرازی به پیروزی نهایی رسید .

(نهضتهای اسلامی / ص55) 

بشر امروزی از نظر علمی و فکری پا به جایی نهاده که آهنگ سفر افلاک کرده و سقراطها و افلاطونها باید افتخار شاگردی اش را بپذیرند اما از نظر روح و خوی و منش ، یک « زنگی مست تیغ بران به دست » بیش نیست .

برای یک ملت هیچ موهبتی بالاتر از شخصیت نیست اگر همه مواهب و ابزارهای زندگی را از ملتی بگیرند و شخصیتش محفوظ باشد غمی نیست .

( سیری در سیره نبوی /ص 14)  

در مقابل قدرت علمی و فنی بشر ، هیچ دژ تسخیرناپذیری جز روح و نفس آدمی وجود ندارد .

(سیری در سیره نبوی /ص 13)  

اسلام خود بنیانگذار یک تمدن عظیم است ودر تاریخ افتخارآمیز خود دانشگاه ها به وجود آورد ودانشمندان نابغه به جهان تحویل داد و به علم و تمدن کمک فراوان کرد .

(سیری در سیره نبوی /ص20) 

زنده ترین امواج اجتماعی ، امواج و جنبشهای دینی است ؛ پیوند این امواج و این نهضتها با جوهر حیات وفطرت زندگی از هر چیز دیگر اصیل تر است .

(سیری در سیره نبوی / ص 24 )  

وقت آن است که غرب مانند همه زمانهای دیگر با همه تقدمی که در علوم و صنایع دارد فلسفه زندگی را از شرق بیاموزد . 

(اخلاق جنسی /ص 28)  

اگر روح اجتماعی وجود داشته باشد وجامعه زنده و جاندار باشد بدون شک در آن جامعه همدردی و همکاری وجود دارد . 

(حکمتها و اندرزها /ص 229)  

شناخت صحیح شرط اول رشد است ؛ باید ببینیم آیا از وجود امکاناتی که خداوند تبارک و تعالی در اختیار ما قرار داده و سرمایه هایی که در طول تاریخ پیدا کرده ایم آگاهی داریم .

( امدادهای غیبی در زندگی بشر/ ص 135)

جهان بینی توحیدی کشش و جاذبه دارد، به انسان نشاط و دلگرمی می بخشد هدفهایی متعالی و مقدس عرضه می دارد و افرادی فداکار می سازد .

( مجموعه آثار، ج2/ص 84) 

توحید صدوق خود دریافتی از معرفت است ودر مباحثات آن ، نه به شکل القاء یک سلسله مسائل تعبدی بلکه به صورت القاء یک سلسله بیانات استدلالی روشنگر و ترتیب صغرا و کبرای منطقی بحث شده است . 

(مجموع آثار ، ج 6/ص 881)  

انسان یک پایگاه آزاد اندیشه دارد که می تواند به وسیله آن خود را از هر تأثیری مستقل نگه دارد ودر زبان اسلام از آن به «فطرت » تعبیر شده است .

زنده ترین امواج اجتماعی ، امواج و جنبشهای دینی است ؛ پیوند این امواج و این نهضتها با جوهر حیات وفطرت زندگی از هر چیز دیگر اصیل تر است .

( وحی و نبوت / ص 98)  

غلط ترین فکر این است که ما همه اصلاحات جزئی و کلی را از مصلح و ظهور غیبی بخواهیم .

(یاداشتهای استاد مطهری ، ج1 /ص 169 )  

من خودم را شاگرد آقای مطهری می دانم ؛ البته بنده پیش استاد مطهری درس نخوانده ام ، اما یکی از عناصری که فکر اسلامی من را پایه گذاری کرده است سخنرانیهای بیست سال پیش آقای مطهری است .

( استاد در کلام رهبر / ص 101)  

اسلام دشمن بیکاری و بیکارگی است انسان به حکم این که از جامعه بهره می برد و به حکم این که 

کار بهترین عامل سازنده فرد و اجتماع و بیکاری بزرگترین عامل فساد است باید کار مفید انجام دهد .

( وحی و نبوت / ص 118) 

اگر دفاع از خود باشد مقدس است و اگر دفاع از ملت باشد مقدستر است چون جنبه شخصی تبدیل می شود به جنبه ملی و گسترش پیدا می کند .

.( جهاد /ص 70)  

رسول خدا با آنکه پیغمبر بود و مردم توقع نداشتند رأی و نظر آنها را بخواهد برای این که به مردم شخصیت دهد ، همواره با آنان مشورت می کرد . 

(حکمتها و اندرزها /ص 120)  

زنان در طول تاریخ تنها مولد و زاینده مردان و پرورش دهنده جسم آنها نبوده اند بلکه الهام بخش و نیرو دهنده و مکمل مردانگی آنها نیز بوده اند .

(آینده انقلاب اسلامی ایران / ص 225)  

دموکراسی در اسلام یعنی انسانیت رها شده ودر غرب یعنی حیوانیت رها شده؛ بنابراین آزادی و دموکراسی در قاموس اسلام جنبه انسانی دارد و در غرب جنبه حیوانی .

( آینده انقلاب اسلامی ایران / ص 272) 

دشمنان با این که امام حسن عسکری را سخت تحت تعقیب داشتند و گاهی به زندان می بردند ، وقتی که با حضرت روبرو می شدند ، نمی توانستند در مقابل ایشان خضوع نکنند.

(سیری در سیرة ائمه اطهار /ص 214)  

بشر در زندگی خاص خود اعم از زندگی فردی و اجتماعی احیانا مشمول لطفها ورحمتهای خاصی می شود که او را دستگیری می کند و از سقوط نجات می دهند .

(امدادهای غیبی در زندگی /ص 71)  

آزادی معنوی یعنی آزادی فکر از خرافات و اوهام و آزادی اراده از وابستگیهای حیوانی .

(یاددا شتهای استاد مطهری / ج 1 / ص 98 ) 

قرآن می گوید برای اینکه رعب شما به دل دشمن بیفتد وخیال تجاوز به ساحت شما را در دماغ خود نپرورد، نیرو تهیه کنید و نیرومند باشید .

غلط ترین فکر این است که ما همه اصلاحات جزئی و کلی را از مصلح و ظهور غیبی بخواهیم .

( جهاد/ ص 28) 

اقبال در عین فراگیری علوم و فنون غربی از هر گونه غربگرائی و شیفتگی نسبت به «ایسم » های غربی ، مسلمانان را برحذر می داشت .

(نهضتهای اسلامی / ص 48)  

قرآن در پیوند انسان با خدا زیباترین بیانها را آورده است خدای قرآن برخلاف خدای فلاسفه یک موجود خشک و بی روح و بیگانه با بشر نیست ؛ خدای قرآن از رگ انسان به انسان نزدیکتر است . 

( وحی و نبوت /ص 93) 

برای یک ملت هیچ موهبتی بالاتر از شخصیت نیست اگر همه مواهب و ابزارهای زندگی را از ملتی بگیرند و شخصیتش محفوظ باشد غمی نیست .

(یادداشتهای استاد مطهری ، ج9 /ص 51)  

اگر خداوند به وسیله بعضی از افراد بشر جلو بعضی دیگر را نگیرد خرابی وفساد همه جا را می گیرد ارتشی که وظیفه اش جلوگیری از تجاوز است ، وجودش لازم و ضروری است.

(جهاد /ص 16 )  

اگر در عرصه خلاقیت و سازندگی ، زمینه را «انسان » فرض کنیم هیچ هنرمندی و صنعتگری به پای پیامبران نمی رسد . 

(سیری در سیره نبوی / ص 12 ) 

در میان عوامل فساد اخلاق و تضعیف روحیه و در میان عواملی که در زندگی ایجاد بدبختی وناتوانی می کنند ، چیزی به اندازه تنعم و نازپروردگی مؤثر نیست . 

(بیست گفتار /ص 193)

دسته ها : ویژه - مطالب جالب
شنبه دوازدهم 2 1388

 

در میان کشتی‌های مسافربری جهان، کشتی «ام‌اس فریدام آف د سیز» یا «آزادی دریاها» به عنوان بزرگترین کشتی مسافربری جهان دارای شهرتی جهانگیر شده است. این کشتی که در اختیار شرکت دریانوردی رویال کاریبین اینترنشنال است در همین مدت کوتاه حضور خود در صحنه آب‌های جهان استانداردهای جدیدی را برای کشتی‌های مسافربری وضع کرده است. 

بزرگترین کشتی مسافربری جهان امکان حمل 4300 مسافر را بر روی 15 عرشه داشته و بیش از 1300 خدمه برای پذیرایی و فراهم آوردن امکانات رفاهی کامل برای مسافران در سطح آن حضور دارند. بدین ترتیب این کشتی عملا سفرهای خود را با حدود 6000 مسافر آغاز می‌کند. 

این کشتی نه تنها در حال حاضر بزرگترین و لوکس‌ترین کشتی مسافربری جهان محسوب می‌شود بلکه به احتمال بسیار زیاد این عنوان را تا پایان دهه هم در اختیار خواهد داشت. آخرین اخبار صنعت کشتی سازی حاکی از آن است که عملیات ساخت کشتی «جنسیس» تا اواخر سال 2009 به پایان نخواهد رسید. جالب اینجاست که این کشتی هم توسط شرکت دریانوردی رویال کاریبین اینترنشنال سفارش داده شده است.

عملیات احداث «ام‌اس فریدام آف د سیز» و دو کشتی مشابه آن، البته با حجمی به مراتب کوچکتر در مرکز کشتی‌سازی «آکر فینیاردز» در «تورکو» فنلاند انجام شد. این کشتی به محض به آب انداخته شدن توانست عنوان بزرگترین کشتی مسافربری جهان را از «کویین مری 2» برباید و خود را به عنوان سلطان دریاها معرفی کند.

در شرایطی که این کشتی در قیاس با کویین‌مری از 4/2 متر پهنا و 6 متر طول کمتر برخودار است اما تناژ ناخالص واقعی ان که حدود 160000 تن است در مقایسه با 154000 تن کویین‌مری افزایش قابل توجهی را نشان می‌دهد.

در ساخت کشتی‌ها معمولا مشخصه ای که مورد توجه قرار می‌گیرد همین تناژ ناخالص آن است. هرچه نسبت تناژ بیشتر باشد به تبع آن فضای فراهم شده در داخل کشتی برای مسافران بیشتر بوده و آسایش بیشتری برای آنان فراهم می‌شود. تناژ بالاتر البته به معنای توانایی بیشتر کشتی در حمل مسافر نیز می‌باشد. در حال حاضر «ام‌اس فریدام آف د سیز» دارای بالاترین تناژ ناخالصی است که کشتی‌های ساخته بشر تاکنون از آن برخوردار بوده‌اند. این عنوان تا زمان ساخت «جنسیس» که قرار است از تناژ ناخالص حیرت‌آوری برابر با 220000 تن برخوردار باشد، همچنان در اختیار این کشتی قرار خواهد داشت. برای درک عظمت این دو کشتی کافی است بدانید که تناژ ناخالص «ام‌اس فریدام آف د سیز» سه برابر کشتی افسانه‌ای «تایتانیک» است و در مورد «جنسیس» این نسبت به بیش از 4 برابر می‌رسد.

مشخصات کشتی:

سازنده: آکر فینیاردز (تورکو، فنلاند)

زمان سفارش: سپتامبر 2003

زمان پایان ساخت: 9 نوامبر 2004 ( به استثنای تزیینات و امکانات داخلی)

زمان به آب انداختن کشتی: 19 اوت 2005

غسل تعمید: 12 مه 2006 در اسکله نیویورک

اولین سفر: 4 ژوئن 2006

تناژ ناخالص: 160000 تن

طول: 77/338 متر

ارتفاع: 7/63 متر (15 عرشه)

خط آب: 56 متر

موتور: 46 موتور 12 سلیندر خورجینی از نوع وارتسیلا ، هر یک به توان 6/12 مگاوات ( تقریبا معادل 17000 اسب بخار). توان موتورها در مجموع برابر با 782000 اسب بخار است.

سرعت: 6/21 گره دریایی معادل 40 کیلومتر در ساعت

ظرفیت: 4370 مسافر، 1360خدمه و در مجموع 5730 سرنشین

هزینه ساخت: 800 میلیون دلار آمریکا تقریبا معادل 750 میلیون یورو

محل ثبت: باهاماس

دسته ها : مطالب جالب
شنبه دوازدهم 2 1388

 

تیم فوتبال پرسپولیس عصر پنج شنبه با برتری مقابل سپاهان به مرحله یک چهارم نهایی رقابت های جام حذفی فوتبال ایران راه پیدا کرد. 

در این دیدار که عصر پنج شنبه در حضور بیش از پنجاه هزار تماشاگر در مرحله یک هشتم نهایی این رقابت ها برگزار شد تیم فوتبال پرسپولیس موفق شد با تک گل دقیقه 13 مازیار زارع مقابل میهمان خود به برتری برسد.

تیم فوتبال پرسپولیس در دقیقه 73 این دیدار در پی خطای محسن بنگر بر روی علی کریمی صاحب یک ضربه پنالتی شد که مازیار زارع توپ را به بالای دروازه زد.

قضاوت این دیدار بر عهده محسن ترکی بود و به احمد جمشیدیان، محسن بنگر از تیم سپاهان و مازیار زارع، ابراهیم توره و فرهاد خیرخواه از پرسپولیس کارت زرد نشان داد. 

افشین قطبی و مهدی تاج و هیات مدیره پرسپولیس از تماشاگران ویژه‌ این دیدار بودند. پرسپولیس در مرحله بعدی این رقابت ها در همدان به مصاف پاس خواهد رفت. 

در دیگر دیدار قهرمان هشتمین دوره رقابت های لیگ برتر فوتبال ایران با شکست مقابل مس رفسنجان از دور رقابت های جام حذفی کنار رفت. 

در این دیدار که در مرحله یک شانزدهم مسابقات فوتبال جام حذفی باشگاه‌های کشور از ساعت 15 در ورزشگاه شهدای نوش آباد برگزار می شد، تیم مس رفسنجان در نهایت موفق شد در ضربات پنالتی حریف نامدار خود را شکست داده و به دور بعدی رقابت ها راه پیدا کند. 

این دیدار در پایان 120 دقیقه با تساوی 2 بر 2 به پایتان رسید. امیرحسین محمدی (22) و میلاد داودی (37) برای مس رفسنجان گلزنی کردند و گل‌های تیم استقلال نیز توسط میلاد نوری (22) و علی علیزاده (26) به ثمر رسید. مارتین رائول در وقت اضافی دوم این دیدار ضربه پنالتی حسین کاظمی را مهار کرد. 

به نقل از مهر، در ضربات پنالتی تیم مس موفق شد با نتیجه 5 بر 4 مقابل استقلال به برتری برسد. امیرحسین محمدی، میلاد داودی، قاسم دهنوی، محمد عزیزی و داود دشت پوری برای مس گل زدند و ضربات پنالتی استقلال توسط هاشم بیگ زاده، حسین کاظمی ، میثم منیعی، علی علیزاده به گل تبدیل شد. یدالله اکبری موفق نشد ضربه خود را به گل تبدیل کند. قضاوت دیدار مس رفسنجان - استقلال تهران برعهده تورج حق وردی بود.

مس رفسنجان در تاریخ 19 اردیبهشت در مرحله یک هشتم نهایی این رقابت ها با ملوان بندر انزلی دیدار خواهد کرد. 

تیم فوتبال ذوب آهن اصفهان نیز با پیروزی برابر فولاد خوزستان در رقابتهای جام حذفی، انتقام شکست سنگین در لیگ برتر را از این تیم گرفت. 

در این دیدار دو تیم در 90 دقیقه به تساوی بدون گل دست پیدا کردند اما در دو وقت اضافه این تیم فوتبال ذوب آهن بود که موفق شد با نتیجه 3 بر صفر حریف خود را شکست دهد تا علاوه بر صعود به مرحله نیمه نهایی رقابتهای جام حذفی، انتقام شکست 4 بر 1 دیدار پایانی لیگ هشتم را نیز از شاگردان مجید جلالی بگیرد.

در این دیدار قاسم حدادی فر در دقیقه 95 و محمدرضا خلعتبری در دقایق 115 و 118 گل های ذوب آهن را به ثمر رساندند.

مسعود مرادی در این دیدار به سیامک سرلک ، محمد قاضی ، حسن اشجاری ، محمد باقر صادقی ، پژمان جمشیدی و علی بداوی کارت زرد نشان داد. ضمن اینکه در دقیقه 76 این دیدار عبید جاسم مدافع تیم فوتبال ذوب آهن از زمین اخراج شد. حسن اشجاری دیگر بازیکن ذوب آهن نیز در دقیقه 100 این دیدار از بازی اخراج شد تا فولاد نتواند برابر تیم 9 نفره ذوب آهن هم به پیروزی برسد.

همچنین در ادامه‌ رقابت‌های جام حذفی فوتبال ایران، صبای قم در خانه میزبان شموشک نوشهر بود که شاگردان فیروز کریمی نیز با نتیجه‌ی پر گل 6 بر یک شموشک را شکست دادند و به مرحله‌ی یک چهارم نهایی جام حذفی صعود کردند. 


فضلی، کلاه‌کج، همرنگ و بیاتی‌نیا (2گل) و فضلی به ترتیب در دقایق 22، 30، 41 و (49 و 68) و 87 گل‌های صبا را به ثمر رساندند. تک گل شموشک نیز در دقیقه‌ی 46 به ثمر رسید. 

 

تیم فوتبال راه‌آهن در یک دیدار پر گل موفق شد تیم برق شیراز بی‌انگیزه را با نتیجه‌ 4 بر یک شکست دهد و به یک هشتم نهایی رقابت‌ها صعود کند. 


داود حقی در دقایق 15 و 26، مجتبی زارع در دقیقه‌ی 35 و احمد مومن‌زاده در دقیقه‌ی 42 گل‌های تیم شاگردان مهدی تارتار را به ثمر رساندند. قائد‌پوری تک ‌گل برق را به ثمر رساند. 


منبع:تبیان

دسته ها : ورزشی
شنبه دوازدهم 2 1388
X